Favorilerim 0

Sık Sorulan Sorular

Ventrawall pamuk duvar boyası ürünlerimizle ilgili siz değerli müşterilerimizden gelen sıklıkla sorulan soruları ve cevapları sizlerle paylaşıyoruz. Ventrawall duvar boyası hakkında aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını burada bulabilirsiniz. Ventrawall olarak sağlıklı günler dileriz.
1- Duvarımda su akıntısından dolayı küf oluştu küfleri kapatır mı? Bir daha küf olur mu duvarımda?
Cevap : Ventrawall ürünümüzün ısı yalıtımının yanı sıra duvar kaplama özelliği de mevcuttur %100 pamuk olduğu için iç cepheye uygundur. Ufak tefek suda problem olmayacaktır ve küflerinizi kapatacaktır. Ayrıca duvar çatlaklarını da kapatır ve bir daha duvarlarınızda çatlak meydana gelmeyecektir.
2- Seramik üstüne uygulamadan önce seramikten dökülmemesi için ekstra astar gerekir mi?
Cevap : Ventrawall ürünümüz tüm yüzeylere ASTAR gerektirmeden direk uygulama yapılmaktadır. (Tuğla, alçı, cam, seramik, boya, duvar kağıdı, çimento, strafor, strafor köpüğü, gaz beton, ahşap v.b.)
3- Ventrawall ürünümü duvarıma çok kolay bir şekilde uygulamıştım. Ventrawall üzerine tekrar bir kat farklı renk Ventrawall uygulaması yapabilir miyim?
Cevap : Evet. Ürünümüz her yüzey üzerine uygulandığı gibi kendi ürünümüz olan Ventrawall üzerine de uygulama yapılabilmektedir. Ayrıca Ürünümüzün tamir ve silinebilir özelliği de mevcuttur.
4- Ventrawall'u uyguladıktan sonra söküp farklı odaya uygulama yapabilir miyim?
Cevap : Tabiki yapabilirsiniz. Ürünümüzün tamir özelliği vardır. Su ile ıslatıp mala ile duvarı kazıyarak çok kolay bir şekilde çıkarılıp farklı odanıza uygulama yapabilirsiniz.
5- Duvarımın yan tarafı asansor bosluguna geldigi icin asırı soguk oluyor. Acaba ne tur bir malzeme kullanmamı tavsiye edersiniz?
Cevap : Ventrawall ürünlerimizin hepsi aynı özelliklerdedir. Isı Yalıtımı ve ses izolasyonu gibi birçok özelliği mevcuttur. Ventrawall Ürünlerimizin diğer tüm özellikleri hakkında bilgi edinmek isterseniz Ventrawall Blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca astar gerektirmeden direk uygulama yapılmaktadır. (Tuğla, alçı, cam, seramik, boya, duvar kağıdı, çimento, strafor, strafor köpüğü, gaz beton, ahşap v.b.)
6- Ventrawall ürünlerimizi satın aldık kullanım kılavuzunuzu ürünlerin yanında gönderdiğiniz dökümanda okuduk fakat anlayamadık. Uygulama videonuz mevcut mudur?
Cevap : Tabi ki. Ürünlerimizin uygulama videoları mevcuttur. İsterseniz tek renk isterseniz kombin renklerimizin uygulama videolarına Ventrawall Galeri bölümünden erişebilirsiniz.
7- Alınan malzeme kaç metre kare alanı kaplayabilir?
Cevap : Tüm ürünlerimiz standart pakettir ve 1.5 Kg olarak yurtiçi ücretsiz kargo ile gönderim yapmaktayız. 1 Paket Ventrawall ortalama 5 metre kare alana uygulama yapılabilir. Ürünlerinizi satın almadan önce duvarınızın metre karesini ölçüp ona göre sipariş vermenizde fayda var.
8- Websitenizdeki ve trendyoldaki fiyatlar farklı sebebi nedir ve websitenizde ücretsiz kargo mu?
Cevap : Websitemizde ve diğer tüm satış platformlarımızda tüm ürünlerimiz yurtiçi ücretsiz kargo ile gönderim yapılmaktadır. Satış platformlarının aldığı ek komisyona göre fiyatlarımız değişkenlik gösterebilir. Websitemizde her zaman daha ucuza ve sepette +10 adet aldığınızda ekstra büyük indirimler uygulanmaktadır.
9- Ventrawall 1 Paket kaç kg ve kaç metre kare yere uygulanabilir?
Cevap : Ürünlerimiz standart paketlerde olup, her bir paketimiz 1.5kg ağırlığındadır.1 Paket 5m² alana uygulanabilir.
10- Daireme içerden mantolama yapmak istiyorum küf ve ısıya faydası olur mu? Hangi malzemelerden içerden mantolama yapılır?
Cevap : Ürünlerimiz zaten sadece iç cephe için uygundur. Dış cephe için uygun değildir. Küfe karşı küf oluşan yüzeyi temizleyip düzleyip uygulama yapılırsa daha sağlıklı olacaktır. Tüm Ventrawall ürünleri neme,buhara karşı dayanıklıdır ve ısı-ses yalıtımı gibi birçok özelliğe sahiptir. Ürünümüz pamuk duvar boyasıdır ve tek çeşittir. Isı yalıtımı için ekstra farklı bir ürün kullanılmamaktadır. Tek başına ısı yalıtımına faydalı olacaktır.
11- Çocuklarım kendini süper kahraman zannediyor çok yaramazlar duvarlara sert cisimler fırlatıyor. Duvarda çatlama ve dökülme olur mu?
Cevap : Ventrawall uygulaması sonrasında duvarlarınızda artık çatlama vs. tarzında problemler ortadan kalkacaktır. Ventrawall darbelere karşı çok dayanıklıdır ve dökülme kesinlikle yapmaz. İç cephe ürünü olduğu için aşırı su görmemesi halinde problem olmayacaktır. Zaten tamir ve silinebilirlik özelliği de buradan gelmekte. Ürünlerimiz 5 yıl garantilidir.
12- Ahşap dolabımda ses yalıtımı için kullanmak istiyorum işe yarar mı? Malzeme şeffaf mı?
Cevap : Ventrawall ürünleri Tuğla, Alçı, Seramik, Duvar kağıdı, Çimento, Cam, Ahşap, Metal, Boyalı yüzeyler, Gaz beton, Her türlü dekoratif boyalı yüzeylere yani TÜM YÜZEYLERE uygulanabilir. Ventrawall şeffaf değildir.Akılı pamuk duvar boyasıdır ve tüm ürünlerimiz renklidir.
13- Üst komşularımdan çok ses geliyor tavana da uygulama yapılabilir mi?
Cevap : Evet. Ventrawall tavan içinde uygulama yapılabilir. Uygulama sonrası ses yalıtımı ve ısı yalıtımının farkına kesinlikle varacaksınız.
14- Ventrawall sitenizde kombin renkleri gördüm ve çok beğendim. Kendim uygulama yapabilirim. Kombinler için uygulama videonuz var mı?
Cevap : Evet efendim tabiki var. Ventrawall websitemizden Galeri bölümünden ulaşabilirsiniz.
15- Ventrawall ürününü uyguladıktan 10 sene sonra rengini değiştirmek istiyoruz.Silinebilir mi?
Cevap : Evet efendim tabiki silinebilir ve tamiri yapılabilir. Tüm ürünlerimiz aynı özelliktedir. Tamir ve silinebilirlikle ilgili videoları Ventrawall galeri videolar bölümümüzden izleyebilirsiniz.
16- Ventrawall ürününü banyomda eski fayans üzerine kullanmak istiyorum ve strafor köpüğü üzerine uygun olur mu?
Cevap : Tabiki Uygundur. Ventrawall Her yüzey üzerine uygulanabilir. ( Tuğla, Alçı, Seramik, Duvar kağıdı, Çimento, Cam, Ahşap, Metal, Boyalı yüzeyler, Gaz beton, Her türlü dekoratif boyalı yüzeylere uygulanabilir. )
17- Ventrawall ürünlerinizin %100 doğal olduğunu ve pamuk olduğunu yazmışsınız hiç kimyasal yok mu nasıl olur?
Cevap : Evet efendim. Ürünlerimiz %100 doğaldır ve pamuktan üretimi yapılmaktadır. Ürünlerimizde kimyasal ve kansorejen maddeler bulunmamaktadır. Renklendiricilerde kimyasala girdiği için renklendirici de kullanmıyoruz. Onun yerine doğadan toplanan ürünlerin doğal renklerini kullanmaktayız.
18- Ürünleriniz arasında Şeffaf renk seçeneği var mı?
Cevap : Ürünlerimizin şeffaf bir rengi yoktur. Beyazda olsa bir rengi vardır. Simli yada simsiz gibi modellerimizi Tüm Ürünlerimiz arasından dilediğiniz rengi seçebilirsiniz.